Nové produkty

Nové produkty

Co koupit pod stromeček? Tohle je TOP 8 Pokémon produktů letošních Vánoc

V: Root

Co koupit pod stromeček? Tohle je TOP 8 Pokémon produktů letošních Vánoc

___________________________________________________________________________________________

Stáhněte si pdf verzi článku: Co koupit pod stromeček? Tohle je TOP 8 Pokémon produktů letošních Vánoc

___________________________________________________________________________________________

Vánoce jsou za dveřmi. Máte doma malého nadšence do Pokémonů a nevíte, který produkt z té záplavy balíčků, boxů a hraček vybrat? Víme, že to může být náročné. Proto jsme dali dohromady seznam dárků, kterými letos zabodujete. 

Tohle je 8 nejoblíbenějších Pokémon produktů letošních Vánoc: 

Pro hráče:

Pokémon TCG: Sword & Shield Silver Tempest - Elite Trainer Box

Cena: 1199 Kč

 

Elite Trainer Box (možná jste o něm slyšeli jako o étébéčku) je prostě ideálním dárkem pro hráče karetní hry Pokémon. Obsahuje totiž jak kartičky, tak další vychytávky pro hru – obaly na karty, karty energií, kostky, žetony a občas i nějaké to překvapení navíc.

Tenhle Elite Trainer Box nabízí 8 balíčků z nejnovější edice Silver Tempest, 65 obalů na karty s oblíbeným Vulpixem, karty energií, minci, kostky, žetony, kód do online hry a návod. Samotný box pak poslouží jako krabička na bezpečné uložení kartiček.

 

TCG: Pokémon GO - Elite Trainer Box

Cena: 1299 Kč

Elite Trainer Boxy jsou tak nabité, že jsme   si nemohli odpustit ještě jeden. Ten z edice Pokémon GO totiž kromě obalů, energií, kostek a další herních potřeb obsahuje 10 boosterů a promo kartu Mewtwo V. 

Pro opravdové nadšence: 

Pokémon TCG: Pokémon GO - Dragonite VSTAR Premier Deck Holder Collection

Cena: 1299 Kč

Zdánlivě obyčejná krabička, která svým obsahem ale nadchne každého nadšence do Pokémonů. Kromě 9 balíčků edice Pokémon GO, 2 promo karet a kódu do online hry totiž obsahuje krabičku ve tvaru pokéballu, do které se vejde celý herní balíček. Můžete si být jistí, že originálnější krabičku na karty široko daleko nikdo nemá. 

Hodně muziky za málo peněz: 

Pokémon TCG: Single Strike Urshifu VMax Premium Box

Cena: 999 Kč

Tenhle box je kartičkami narvaný k prasknutí! Obsahuje celkem 8 balíčků starších edic (které mají vyšší hodnotu než ty novější), sběratelskou jumbo kartu, 2 promo kartičky se silným pokémonem Urshifu, jednu kartu speciální energie a kód do online hry Pokémon. To vše ve výrazném boxu, který nadchne sběratele i hráče na první pohled.

A to nejlepší? Boxy se velmi dobře balí!

Pro sběratele:

Album na Pokémon karty

Cena: 149699 Kč

Pokud vybíráte dárek pro malého sběratele, s albem nemůžete šlápnout vedle. Záleží jen na vás, jestli chcete velikost A5, nebo A4, kolik karet do něj plánujete vložit a jaký zvolíte design. 

TIP: Pokud si sběratel bude album nosit do školy, vyberte velikost A5 nebo mini album na 60 karet.

Pro začínající hráče: 

Pokémon TCG Battle Academy 2022

Cena: 699 Kč

Battle Academy je desková hra pro dva hráče. Je perfektní pro ty, kdo s karetní hrou Pokémon teprve začínají a potřebují se naučit pravidla. Hra obsahuje tři připravené herní balíčky s oblíbenými pokémony Pikachu, Eevee a Cinderace a všechno, co budete ke hře potřebovat – herní podložku, minci a žetony. Krok po kroku vás provede vašimi prvními zápasy, názorně vám vysvětlí pravidla a nechá vás si všechno nanečisto vyzkoušet. 

BONUS: Pokud objednáte Battle Academy na Pokemaster.cz, zdarma od nás dostanete návod v češtině.

Oblíbený pokémon vždy nablízku:

Plyšák Pokémon

Cena: 99599 Kč

Ať už vaše dítě sbírá, hraje, nebo jen sleduje seriál Pokémon, můžete si být jistí, že z plyšového pokémona bude mít vždy radost. Nejtěžší bude jen to, abyste se trefili do toho nejoblíbenějšího. 

Sázka na jistotu:

Booster box

Cena: 29994199 Kč

Pokud máte na dárek o něco větší rozpočet a chcete mít jistotu, že se trefíte do černého, sáhněte po booster boxu. Obsahuje 36 balíčků (boosterů) po 10 kartách. Takže zkrátka obrovské množství kartiček, a navíc máte relativně dobrou šanci, že vám padne alespoň pár vzácnějších karet. 

Každý booster box obsahuje balíčky z jedné edice. Nejtěžší rozhodnutí tak je, kterou edici vyberete.

TIP: Někteří rodiče booster boxy rozbalí a dětem dávají jednotlivé balíčky třeba za dobré známky.                                                                                                  

Komentáře

Leave your comment